ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρία με την επωνυμία " ΠΡΕΜΕΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε" ιδρύθηκε το 2005 απο δύο δίδυμα αδερφια  τον Πρεμέτη Παύλο και τον Πρεμέτη Ταξιάρχη αδειούχους ηλεκτρολογους, επίσημα μέλη του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων νομου Μαγνησίας  και εδρεύει στον Αλμυρό Μαγνησίας.

Με πολυετη προϋπηρεσία  σε τεχνολογίες αιχμής σε κτιριακές , βιομηχανικές και φωτοβολταικές εγκαταστάσεις προσφέρει τις υπηρεσίες της εχοντας υλοποιησει μεγαλο αριθμο εργων με επιτυχία.

Η προτεραιότητα μας σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, είναι η διασφάλιση της ποιότητας καθ’ όλη την διάρκεια υλοποίησής του με συνεχή έλεγχο, εμπειρία και γνώση διαθέτοντας όλο τον αναγκαίο σύγχρονο εξοπλισμό καθώς και το ειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό.

Στόχος της εταιρίας μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, αυτοματισμών και συστημάτων ασφαλείας μέσω της συνεχούς έρευνας και ανάπτυξης νέων τεχνολογιών που συμπληρώνουν την τεχνογνωσία της, η κατανόηση των αναγκών του πελάτη, η σωστή πληροφόρησή του, η τεχνική υποστήριξη, η μελέτη και η πρόταση της πιο οικονομικής και αξιόπιστης επένδυσης προς όφελος του.

Προτεραιότητα μας είναι η κατασκεύη ασφαλών ηλεκτρικων εγκαταστάσεων.

Η εμπειρία μας εγγυάται την αποτελεσματική διαχείριση κάθε έργου, με στόχο την εύρεση λύσεων, πλήρως προσαρμοσμένων στις ανάγκες του πελάτη, διατηρώντας απόλυτη ανεξαρτησία από τα εμπορικά συμφέροντα προμηθευτών και κατασκευαστών υλικών και εξοπλισμού και προσφέροντας έτσι συμβουλές και υπηρεσίες ανεπηρέαστες από τέτοιου είδους συσχετίσεις και με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του πελάτη μας . Η εταιρία μας αναλαμβάνει την μελέτη την επίβλεψη και την κατασκεύη για:

  • Συμβατικές ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις κτιριακών εργων ( φωτισμός ,κίνηση , συμβατικός αυτοματισμός).
  • Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις σύγχρονης τεχνολογίας KNX εξυπνο σπίτι.
  • Ειδικές εφαρμογές φωτισμου (μελετες και εγκαταστάσεις φωτισμού εσωτερικών και εξωτερικών χώρων).
  • Βιομηχανικές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και εφαρμογες αυτοματισμών.
  • Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις για φωτοβολταικά συστημάτα σε στέγες κατοικιών και επιχειρήσεων καθώς και σε φωτοβολταικά πάρκα.
  • Συντηρήσεις φωτοβολταικών εγκαταστάσεων.
  • Καθαρισμό των φ/β πάνελ με ειδικό εξοπλισμό.
  • Εγκαταστάσεις πασης φύσεως γειώσεις ( θεμελειακή γείωση,περιμετρική γείωση,τριγωνικές γειώσεις ,γείωση τύπου Ε).
  • Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις ασθενών ρευμάτων(συστήματα ασφαλείας και συναγερμού, κλειστα κυκλώματα τηλεόρασης, καμερες ,CCTV πυρανίχνευση, δίκτυα υπολογιστών ,δομημένη καλωδίωση,κεντρικη και δορυφορικη κεραία ,θυροτηλέφωνα , θυροτηλεοράσεις).

 

 Για κάθε σύγχρονη κατασκευή και κάθε σύγχρονο έργο εμπιστευθείτε τους ειδικούς!